1. „Toate familiile fericite sunt similare; fiecare familie nefericita este nefericita in felul ei.” (Leo Tolstoy)
 2.  ”Nu exista asa ceva ca „familie destramata”. Familia este familie si nu este determinata de un certificat de casatorie, acte de divort ori de documente de adoptie. Familiile sunt formate in inima. Unica data cand o familie devine nula este cand acele legaturi din inima sunt taiate. Daca tai acele legaturi, acele persoane nu sunt familia ta. Daca faci acele legaturi, acele persoane sunt familia ta. Iar daca urasti acele legaturi, acele persoane vor fi in continuare familia ta pentru ca orice urasti va fi mereu cu tine.” (C. JoyBell C)
 3. ”Ma sustin cu dragostea familiei.” (Maya Angelou)
 4. ”Nicio familie nu este normala. Normalitatea este o minciuna inventata de catre agentiile de publicitate ca sa-i faca pe ceilalti dintre noi sa se simta inferiori.” (Claire LaZebnik)
 5. ”Asa cum merge familia, asa merge si natiunea si asa merge intreaga lume in care traim.” (Papa Ioan Paul II)
 6. ”Nu exista nicio indoiala ca in jurul familiei si al caminului sunt create, intarite si intretinute toate cele mai mari virtuti, virtutile cele mai dominante ale omului.” (Winston S. Churchill)
 7. ”Never judge someone by their relatives.” (Charles Martin)
 8. ”In orice fel ai privi lucrurile, familia este legatura cu trecutul nostru si podul spre viitorul nostru.” (Alex Haley)
 9. ”Familia este una dintre substantele solubile ale naturii; se dizolva in timp ca sarea in apa de ploaie.” (Pat Conroy)
 10. ”Familia este scoala compasiunii pentru ca acolo invatam sa traim cu alti oameni.” (Karen Armstrong)
 11. ”Toti se iubesc unul pe celalalt totusi nimeni nu place pe nimeni.” (Stephen Chbosky)
 12. ”Cand totul se duce la naiba, oamenii care stau alaturi de tine fara sa se clinteasca – aceia sunt familia ta.” (Jim Butcher)
 13. ”Familiile sunt un dezastru. Uneori ceea ce putem face mai bine este sa ne reamintim unul altuia ca suntem inruditi la bine si la rau…si sa incercam sa pastram mutilarea si omorul la minim.” (Rick Riordan)
 14. ”Intr-o zi vei face pentru mine lucruri pe care le urasti. Asta inseamna sa fim o familie.” (Jonathan Safran Foer)
 15. ”Asta este o parte din ceea ce inseamna o familie, nu doar dragostea. Este sa stii ca familia ta va fi acolo avand grija de tine. Nimic altceva nu iti va da asta. Nu banii. Nu faima. Nu munca.” (Mitch Albom)
Anunțuri publicitare