1. ”Daca vrei sa ai copii inteligenti, citeste-le povesti. Daca vrei ca ei sa fie si mai inteligenti, citeste-le si mai multe povesti.” (Albert Einstein)
 2. ”Copiii trebuie invatati cum sa gandeasca, nu ce sa gandeasca.” (Margaret Mead)
 3. ”Copiii incep prin a-si iubi parintii; pe masura ce cresc, ii judeca; uneori ii iarta.” (Oscar Wilde)
 4. ”Nu va estropiati copiii facandu-le viata usoara.” (Robert A. Heinlein)
 5. ”Copiii vad magia pentru ca o cauta.” (Christopher Moore)
 6. ”Cred ca cel mai bun lucru pe care-l putem face pentru copiii nostri este sa le permitem sa faca lucruri ei insisi, permiteti-le sa fie puternici, permiteti-le sa experimenteze viata in felul lor, permiteti-le sa ia metroul…lasati-i sa fie oameni mai buni, lasati-i sa aiba mai multa incredere in ei.” (C. JoyBell C.)
 7. ”Copiii tai sunt cel mai mare dar pe care Dumnezeu ti-l ofera, iar sufletele lor sunt cea mai grea responsabilitate pe care El o va pune in mainile tale. Ofera-le timp, invata-i sa aiba credinta in Dumnezeu. Fii o persoana in care sa creada. Cand vei fi batran, nimic altceva din ceea ce ai facut nu o sa conteze la fel de mult.” (Lisa Wingate)
 8. ”Copiii devin cititori in poalele parintilor lor.” (Emilie Buchwald)
 9. ”Copiii tai au cel mai mult nevoie sa-i iubesti pentru ceea ce sunt, nu sa-ti petreci tot timpul corectandu-i.” (Bill Ayers)
 10. ”Nimic din ceea ce faci pentru copii nu este irosit.” (Garrison Keillor)
 11. ”In timp ce noi incercam sa ne invatam copiii totul despre viata, copiii nostri ne invata ceea ce este viata.” (Angela Schwindt)
 12. ”Nu va indoctrinati copiii. Invatati-i cum sa gandeasca pentru ei insisi, cum sa evalueze dovezile si cum sa nu fie de acord cu tine.” (Richard Dawkins)
 13. ”Daca vrei sa vezi ceea ce pot face copiii, trebuie sa incetezi sa le mai dai lucruri.” (Norman Douglas)
 14. ”Prin zambetele lor jucause, copiii imi arata divinul din toata lumea.” (Michael Jackson)
 15. ”Este nevoie de atat de putin sa faci un copil fericit, incat este pacat ca intr-o lume plina de soare si lucruri placute sa existe fete melancolice, maini goale sau inimi mici si singure.” (Louisa May Alcott)
Anunțuri publicitare