1. ”O mama este cel mai adevarat prieten pe care-l avem, cand incercarile grele si bruste cad asupra noastra; cand adversitate ia locul prosperitatii;cand prietenii ne-au parasit; cand necazurile se inmultesc in jurul nostru; totusi ea se va lipi de noi si se va stradui prin preceptele si sfaturile ei bune sa disipeze norii intunericului si sa faca pacea sa se intoarca in inimile noastre.” (Washington Irving)
 2. ”Mama mea a fost cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata. Tot ceea ce sunt ii datorez mamei mele. Atribui succesul meu in viata, moralitatii, intelectului si educatiei fizice primite de la ea.” (George Washington)
 3. ”Cel mai bun loc in care sa plangi este in bratele unei mame.” (Jodi Picoult)
 4. ”Am realizat ca atunci cand te uiti la mama ta, privesti la cea mai pura iubire pe care o vei cunoaste vreodata.” (Mitch Albom)
 5. ”Fie ca fiecare dintre noi sa-si aminteasca acest adevar: ”nimeni nu poate uita de mama si sa-si aminteasca de Dumnezeu. Nimeni nu poate uita de mama si sa-si aminteasca de Dumnezeu.” De ce? Fiindca aceste doua persoane sacre, Dumnezeu si mama, parteneri in creatie, in iubire, in sacrificiu, in daruire, sunt un tot.” (Thomas S. Monson)
 6. ”Uneori sa fi o mama buna, sta in calea de a fi o persoana buna.” (Elizabeth Forsythe Hailey)
 7. ”Dumnezeu stie ca o mama are nevoie de forta si curaj, toleranta si flexibilitate, de rabdare, fermitate si aproape orice alt aspect curajos al sufletului omenesc.” (Phyllis McGinley)
 8. ”Gandeste-te la mama ta si zambeste pentru toate momentele bune si pretioase.” (Ana Monnar)
 9. ”Nu este nimeni care sa aiba grija de noi asa de iubitor ca si mama noastra. Ea este Dumnezeul nostru viu.” (Mohtasham Usmani)
 10. ”Mama mea este stralucire pura. Ea este soarele pe care il pot atinge, saruta si imbratisa fara a ma arde.” (Sanober Khan)
 11. ”O mama care se roaga este mai pretioasa decat toate bogatiile din lume.” (Violet James)
 12. ”MAMA – cunoscuta ca – una care isi sacrifica corpul, somnul, viata sociala, cheltuirea baniilor, mancatul unei mancari fierbinti, a face pipi singura, rabdarea, memoria, energia si sanatatea psihica pentru IUBIRE.” (Tanya Masse)
 13. ”Grija mamei se cantareste in cantitatea de lacrimi, seriozitatea rugaciunilor si profunzimea emotiilor pe care altii nu le pot intelege.” (Richelle E. Goodrich)
 14. ”Imbratisarea mamei – singurul drog care functioneaza de fiecare data, nu costa nimic si nu are efecte secundare.” (Hassaan Ali)
 15. ”O mama iubitoare face sacrificii pentru ca pacea si rasetele sa domneasca in casa si familia ei.” (Agu Jaachynma N.E.)
Anunțuri publicitare