1. ”Singura cale de iesire din labirintul suferintei este sa ierti.” (John Green)
 2. ”Din suferinta au aparut cele mai puternice suflete; caracterele cele mai tari sunt brazdate cu cicatrici.” (Khalil Gibran)
 3. ”Cand ai suferit mult in viata, fiecare durere suplimentara este atat insuportabila cat si neinsemnata.” (Yann Martel)
 4. ”Uneori omul a suferit destul incat sa aiba dreptul sa nu spuna niciodata: sunt prea fericit.” (Alexandre Dumas)
 5. ”Cum poate fi cineva bine…cand sufera moral?” (Leo Tolstoy)
 6. ”Nu suferim din greseala.” (Jane Austen)
 7. ”Fiecare dintre noi are propriul ritm de suferinta.” (Roland Barthes)
 8. ”Poate ca privind pe cineva pe care iubesti cum sufera, poti invata chiar mai mult decat sa suferi tu insuti.” (Dodie Smith)
 9. ”Sunt mult prea multi cei care sufera in tacere. Nu pentru ca nu si-ar dori ajutorul, ci pentru au incercat dar nu au gasit pe nimeni caruia sa-i pese.” (Richelle E Goodrich)
 10. ”Eu cred ca este foarte bine cand oamenii sufera. Pentru mine este ca si sarutul lui Isus.” (Maica Tereza)
 11. ”A deveni spectator al proprii vieti este ca si cum ai scapa de suferinta vietii.” (Oscar Wilde)
 12. ”Nu astepta cu nerabdare ziua in care vei inceta sa mai suferi, pentru ca atunci cand aceast va veni, vei sti ca esti mort.” (Tennessee Williams)
 13. ”Suferinta a fost mai puternica decat toate celelalte invataminte.” (Charles Dickens)
 14. ”Suferinta intensa, neasteptata, trece mai repede decat suferinta care aparent este suportabila; aceasta din urma continua ani la randul si fara sa observi, ne mananca sufletul pana cand, intr-o zi, nu mai putem sa ne eliberam de amaraciune si ramane cu noi pentru tot restul vietii.” (Paulo Coelho)
 15. ”Trecutul nostru poate ca explica de ce suferim, insa nu trebuie sa-l folosim ca pe o scuza sa ramanem in robie.” (Joyce Meyer)
Anunțuri publicitare