1. ”Un tata este sablonul unui barbat caruia Natura ii ofera o fata.” (Allison Pearson)
 2. ”Nicio iubire nu este mai mareata decat aceea a unui tata pentru fiul lui.” (Dan Brown)
 3. ”Nu exista niciun remediu mai bun pentru teama de-a semana cu tatal tau, decat sa nu stii cine este.” (Andre Gide)
 4. ”Lacrimile si teama tatalui nu sunt vazute, iubirea lui neexprimata, dar grija si protectia lui raman ca un pilon de forta in viata noastra.” (Ama H. Vanniarachchy)
 5. ”Fara indoiala, tatal este cel mai respectat barbat din viata noastra, cea mai admirata persoana. El este protectorul si paznicul vietii noastre.” (Ama H. Vanniarachchy)
 6. ”Tatii… Aduc vorba de asta pentru ca scriu  unele ganduri despre un tata ori a nu avea un tata, ma simt de parca as scrie o carte despre un trol sub un pod ori un dragon. Pentru mine, un tata nu a fost nimic mai mult decat un personaj intr-o poveste. Stiu ca tatii nu sunt ca dragonii pentru ca tatii chiar exista. I-am vazut la televizor lasand sa le alunece bratele in jurul nevestelor lor in magazine si i-am vazut in mall-uri si in cafenele, dar acestia erau personaje in povestile altora. Ceea ce este trist, este ca, ca si copil, m-am intrebat  de ce nu puteam avea un dragon, dar nu m-am intrebat niciodata de ce nu aveam un tata.” (Donald Miller)
 7. ”Frumos este omul care lasa o mostenire a iubirii si a vietii comune. Este cel care transfera sensul, atribuie semnificatie si transmite prin atingerea iubitoare arta frumoasa si modelarea blanda a unei vieti. Acest om va fi chemat, Tata.” (Stella Payton)
 8. ”Un tata cunoaste inima copilului sau, asa cum doar un copil o cunoaste pe a tatalui.” (Kazuo Koike)
 9. ”Tatilor, voi sunteti capul si puterea unitatii familiei. Daca nu sunteti la locul vostru, este o slabiciune in legatura.” (Anita R. Sneed – Carter)
 10. ”Cel mai maret lucru pe care il poate face un tata pentru copiii lui este sa respecte femeia care a dat nastere copiiilor lui. Datorita ei ai cea mai pretioasa comoara in viata ta. Poate ca ti-ai continuat viata, dar copiii tai nu au facut-o. Daca nu poti fi sufletul ei pereche, atunci macar fi grijuliu. Pe cine iubesc copiii tai ar trebui sa fie intotdeauna cineva pe care sa-l privesti cu bunatate. Copiii tai observa totul si iti vor urma exemplul.” (Shannon L. Alder)
 11. ”Cel mai important lucru pe care il poate face un tata pentru copiii lui este sa o iubeasca pe mama lor.” (Theodore Hesburgh)
 12. ”Tata este barbatul care se asteapta ca fiul lui sa fie un barbat atat de bun precum intentiona sa fie.” (Frank A. Clark)
 13. ”Pentru un tata care imbatraneste, nimic nu este mai drag decat o fiica.” (Euripide)
 14. ”Un tata este mai mult decat o suta de invatatori.” (George Herbert)
 15. ”Daca un om nu a avut un tata bun, acesta trebuie sa creeze unul.” (Friedrich Nietzsche)
Anunțuri publicitare