1. ”Divortul nu este chiar asa o tragedie. O tragedie este sa stai intr-o casnicie nefericita, invatandu-ti copiii lucruri gresite despre dragoste. Nimeni nu a murit niciodata dintr-un divort.” (Jennifer Weiner)
 2. ”Cei care divorteaza nu sunt neaparat cei mai nefericiti, doar cei care cred ca nefericirea lor este cauzata de o alta persoana.” (Alain de Botton)
 3. ”Divortul este  o iesire de urgenta. Cand o casa arde, nu conteaza cine a aprins focul. Daca nu exista o iesire de urgenta, toti cei din casa vor arde!” (Mehmet Murat Ildan)
 4. ”Sa iesi dintr-o casnicie este totusi dur, si nu doar din cauza complicatiilor legale/financiare sau tulburarea masiva a stilului de viata. Este reculul emotional care te ucide, socul de a iesi din peisajul unui stil de viata conventional si pierderea acelui confort care imbratiseaza atat de multi oameni pentru totdeauna.” (Elizabeth Gilbert)
 5. ”Cand divortezi de cineva, divortezi de intreaga familie a acelei persoane.” (Laine Moriarty)
 6. ”Divortul distruge muschii inimilor noastre, astfel incat ele de abia vor bate fara zbucium.” (E. Lockhart)
 7. ”Nu lasa ca divortul tau sa te defineasca pe tine si restul vietii tale. Renunta la furie si imbratiseaza viitoarele posibilitati ale fericirii infinitezimale.” (Anonim)
 8. ”Oamenii nu se casatoresc planuind sa divorteze. Divortul este rezultatul lipsei de pregatire pentru casnicie si esecul de a invata abilitatile de a lucra impreuna ca parteneri intr-o relatie intima.” (Gary Chapman)
 9. ”Divortul devine un moment sfant cand alegeti sa-l folositi ca pe un catalizator pentru o viata extraordinara.” (Debbie Ford)
 10. ”Divort = Renastere: uita trecutul, planuieste din nou viitorul, imbunatateste-ti aspectul & Intinereste!” (Rossana Condoleo)
 11. ”Alegand sa-ti destrami familia este una dintre cele mai dificile decizii pe care le vei lua vreodata. Dar odata ce ai ajuns la ea, va fi o certitudine. Cu siguranta ca esti pregatit sa imbratisezi schimbarile, provocarile si bucuriile de a incepe o noua viata.” (Lisa Thomson)
 12. ”Obisnuiam sa gandesc ca divortul inseamna esec, dar acum il vad mai mult ca pe un pas pe calea catre realizarea de sine si evoluare.” (Alana Steward)
 13. ”Cand oamenii divorteaza este mereu asa o tragedie. In acelasi timp, daca oamenii ar continua sa stea impreuna, ar putea fi mai rau.” (Monica Bellucci)
 14. ”Divortul este o declaratie de independenta cu doar doi semnatari.” (Gerald F. Lieberman)
 15. ”Divortul: reluarea relatiilor diplomatice si rectificarea limitelor.” (Ambrose Bierce)
Anunțuri publicitare