1. ”Cel mai bun indicator al caracterului unei persoane este felul in care ii trateaza pe cei care nu ii pot face nici un bine, si cum trateaza oamenii care nu se pot apara.” (Abigail Van Buren)
 2. ”Fii mai preocupat de caracterul tau decat de reputatia ta, pentru ca, caracterul tau este ceea ce tu esti, pe cand reputatia este ceea ce pur si simplu gandesc ceilalti ca esti.” (John Wooden)
 3. ”Caracterul nu poate fi dezvoltat in usurinta si liniste. Doar prin experienta incercarilor si a suferintei poate sufletul sa fie intarit, viziunea clara, ambitia inspirata si succesul atins.” (Helen Keller)
 4. ”Alegerile ne determina caracterul.” (Brandon Mull)
 5. ”Adevaratul caracter al unei persoane iese la suprafata cand omul este beat.” (Charles Chaplin)
 6. ”Se pare ca oamenii nu realizeaza ca opinia lor despre lume este si o confesie a propriului lor caracter.” (Ralph Waldo Emerson)
 7. ”Caracterul este sa faci ceea ce nu vrei sa faci dar ce stii ca ar trebui sa faci.” (Joyce Meyer)
 8. ”Un om fara dusmani, este un om fara caracter.” (Paul Newman)
 9. ”Caracter – bunavointa de a accepta responsabilitatea vietii proprii – este sursa din care se naste respectul de sine.” (Joan Didion)
 10. ”Caracterul aproape ca poate fi numit ca cel mai eficient mijloc de persuasiune.” (Aristotel)
 11. ”Omul este la propriu ceea ce gandeste, caracterul lui fiind suma totala a tuturor gandurilor lui.” (James Allen)
 12. ”Caracterul este mult mai usor de pastrat decat  de recuperat.” (Thomas Paine)
 13. ”Caracterul adevarat si puternic se va reflecta intr-un comportament constant, in timp ce caracterul slab si sarac va cauta sa se ascunda in spatele cuvintelor si actiunilor inselatoare.” (Myles Munroe)
 14. ”Caracterul, pe termen lung, este factorul decisiv in viata unui individ, ca de altfel si pentru natiuni.” (Theodore Roosevelt)
 15. ”Construirea caracterului incepe din copilaria noastra si continua pana la moarte.” (Eleanor Roosevelt)
 16. ”Caracterul este mai maret decat intelectul. Un suflet maret va fi puternic si capabil sa traiasca si sa si gandeasca.” (Ralph Waldo Emerson)
Anunțuri publicitare