1. ”Traieste in frumusetea vietii. Priveste stelele si pe tine alergand printre ele.” (Marcus Aurelius)
 2. ”Fii recunoscator pentru ceea ce ai; vei avea mai mult. Daca te concentrezi pe ceea ce nu ai, nu vei avea niciodata destul.” (Oprah Winfrey)
 3. ”Uita ziua de ieri – ea te-a uitat deja. Nu te agita pentru maine – nici nu v-ati intalnit inca. In schimb, deschide-ti ochii si inima catre un dar nepretuit – astazi.” (Steve Maraboli)
 4. ”Aprecierea este un lucru minunat. Face ca ceea ce este excelent in ceilalti sa ne apartina si noua.” (Voltaire)
 5. ”Cand te trezesti dimineata, gandeste-te la ce privilegiu pretios este sa fi in viata – sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri, sa iubesti – apoi fa astfel incat acea zi sa conteze!” (Steve Maraboli)
 6. ”Nu uita, cea mai mare nevoie emotionala a unui om este sa se simta apreciat.” (H. Jackson Brown Jr.)
 7. ”Mai degraba as fi capabil sa apreciez lucrurile pe care nu le pot avea, decat sa am lucruri pe care sa nu le pot aprecia.” (Elbert Hubbard)
 8. ”Pentru zilele de ieri, pentru azi si pentru zilele de maine pe care de abia le astept – Multumesc!” (Cecelia Ahern)
 9. ”Viata nu este facuta din minute, ore, zile, saptamani, luni sau ani, ci din momente. Trebuie sa experimentezi pe fiecare inainte sa apreciezi.” (Sarah Ban Breathnach)
 10. ”Aprecierea si nu posesiunea, face ca un lucru sa ne apartina.” (Marty Rubin)
 11. ”Aprecierea poate face ziua mai frumoasa – chiar sa-ti schimbe o viata. Dorinta ta de a o pune in cuvinte este tot ceea ce este necesar.” (Margaret Cousins)
 12. ”Niciodata nu apreciezi pe deplin ceea ce ai, nu pana in momentul in care nu mai ai.” (Glenn Beck)
 13. ”Exista un rasarit si un apus in fiecare zi si sunt absolut gratis. Nu mai pierde atat de multe din ele.” (Jo Walton)
 14. ”Fii fericit cu cine esti si ce faci si poti face orice vrei.” (Steve Maraboli)
 15. ”…un pic de ”apreciere” uneori poate face mai mult bine decat toate datile in care auzi: ”tine-o tot asa!”. (L. M. Montgomery)
Anunțuri publicitare