1. ”Cine nu a gresit niciodata, nu a incercat nimic nou.” (Albert Einstein)
 2. ”Daca oamenii refuza sa te priveasca intr-o noua lumina si nu te pot vedea decat in felul in care erai, nu vad decat greselile pe care le-ai facut, daca nu realizeaza ca nu esti greselile tale, atunci acestia trebuie sa plece.” (Steve Maraboli)
 3. ”Nu iti intrerupe niciodata dusmanul cand acesta face o greseala.” (Napoleon Bonaparte)
 4. ”Eh, cu totii facem greseli, draga…asa ca, lasa-le in spatele tau. Ar trebui sa ne regretam greselile si sa invatam din ele, dar niciodata sa le luam in viitor cu noi.” (L. M. Montgomery)
 5. ”Unele greseli…doar au consecinte mai mari decat altele. Dar nu trebuie sa lasi ca rezultatul unei greseli sa fie un lucru care sa te defineasca. Tu, ai posibilitatea de a alege sa nu lasi acest lucru sa se intample.” (Jojo Moyes)
 6. ”Cu totii gresim uneori; uneori facem lucruri gresite, lucruri care au consecinte rele. Dar asta nu inseamna ca suntem rai, ori ca dupa aceea nu mai suntem de incredere.” (Alison Croggon)
 7. ”Oamenii destepti invata din propriile greseli. Dar cei mai isteti invata din greselile celorlalti.” (Brandon Mull)
 8. ”Este important sa ne iertam pe noi insine pentru greselile facute. Trebuie sa invatam din greselile proprii si sa mergem mai departe.” (Steve Maraboli)
 9. ”Am invatat tot felul de lucruri din multele mele greseli. Singurul lucru pe care nu l-am invatat este sa incetez sa le mai fac.” (Joe Abercrombie)
 10. ”Nu am facut nicio greseala in viata mea; cel putin, nu una pe care sa nu o pot explica dupa aceea.” (Rudyard Kipling)
 11. ”Este nevoie de curaj si umilinta sa recunosti greselile. Sa admitem ca am gresit este curaj, nu slabiciune.” (Roy T. Bennett)
 12. ”Cateva din greselile mele cele mai mari in viata au fost tunsorile.” (Jim Morrison)
 13. ”In scoala invatam ca greselile sunt rele si suntem pedepsiti pentru ca le facem. Totusi, daca te uiti la felul in care oamenii sunt construiti sa invete, invatam facand greseli. Invatam sa mergem prin a cadea. Daca nu am cadea, nu am mai merge niciodata.” (Robert T. Kiyosaki)
 14. ”Cea mai mare greseala pe care o poti face in viata este sa te temi in mod constant ca vei face una.” (Elbert Hubbard)
 15. ”O greseala nu trebuie sa conduca intreaga viata a unei persoane.” (Joyce Meyer)
Anunțuri publicitare