1. ”Daca nu sustii ceva, vei cadea pentru orice.” (Gordon A. Eadie)
 2. ”Cand esti multumit cu a fi pur si simplu tu insuti si fara sa te compari ori sa concurezi cu altii, toata lumea te va respecta.” (Lao Tzu)
 3. ”Nu pot si nu voi renunta la constiinta mea pentru a ma incadra in stilurile din moda acestui an.” (Lillian Hellman)
 4. ”Nu mai pierde timp certandu-te in ce priveste felul in care un om ar trebui sa fie bun. Fii unul.” (Marcus Aurelius)
 5. ”Traind cu integritate inseamna: sa nu te multumesti cu mai putin decat ceea ce tu stii ca meriti in relatiile tale. Sa ceri ceea ce vrei si ai nevoie de la altii. Sa-ti spui adevarul, chiar daca poate creea conflicte ori tensiuni. Sa te comporti in asa fel incat comportamentul sa fie in armonie cu valorile tale personale. Sa faci alegeri bazate pe ceea ce crezi si nu pe ceea ce altii cred.” (Barbara De Angelis)
 6. ”Prefer sa fiu real cu mine insami, chiar si cu riscul de a ma supune ridicolului in fata altora, decat sa fiu fals si a-mi suporta repulsia.” (Frederick Douglass)
 7. ”Adevarata integritate este sa faci ceea ce este drept, stiind ca nimeni nu o sa afle daca ai facut-o sau nu.” (Oprah Winfrey)
 8. ”Daca nu este corect, nu o face; daca nu este adevarat, nu o spune.” (Marcus Aurelius)
 9. ”Nu presupune, intreaba. Fii bun. Spune adevarul. Nu spune nimic daca nu poti sustine in totalitate. Ai integritate. Spune oamenilor ce simti.” (Warsan Shire)
 10. ”Integritatea este sa faci ceea ce este corect cand nimeni nu se uita si sa o faci asa cum ai spus ca o vei face.” (Roy T. Bennett
 11. ”O constiinta linistita face omul puternic!” (Anne Frank)
 12. ”In final, nimic nu este sacru in afara de integritatea mintii noastre.” (Ralph Waldo Emerson)
 13. ”Este usor sa traiesti pentru altii, toti o fac. Te provoc sa traiesti pentru tine insuti.” (Ralph Waldo Emerson)
 14. ”Unul din cele mai mari regrete in viata este sa fii ceea ce vor altii ca tu sa fii, decat sa fii mai degraba tu insuti.” (Shannon L. Alder)
 15. ”Integritatea inseamna sa-mi spun mie adevarul.” (Spencer Johnson)
Anunțuri publicitare