1. ”Poate ca atunci cand realizam ca ne dorim totul, este pentru ca suntem periculos de aproape de a nu vrea nimic.” (Sylvia Plath)
 2. ”Daca ati construit castele in aer, munca voastra nu trebuie pierduta; acolo ar trebui sa fie. Acum puneti fundatia sub ele.” (Henry David Thoreau)
 3. ”Tinteste mai sus, in caz ca ratezi tinta.” (Suzanne Collins)
 4. ”Departe, acolo in razele soarelui sunt aspiratiile mele cele mai inalte. S-ar putea sa nu le ating, dar ma pot uita in sus la frumusetea lor, sa cred in ele si sa incerc sa le urmez calea.” (Louisa May Alcott)
 5. ”Daca vrei sa traiesti o viata fericita, leag-o de un tel, nu de persoane ori obiecte.” (Albert Einstein)
 6. ”Daca te-ai nascut fara aripi, nu fa nimic pentru a le impiedica sa creasca.” (Coco Chanel)
 7. ”O femeie ocupata, vibranta si orientata catre un tel, este mult mai atractiva decat o femeie care asteapta ca un barbat sa-i valideze existenta.” (Mandy Hale)
 8. ”Concentreaza-te pe telurile tale, nu pe temerile tale. Focalizeaza-te ca fasciculul unui laser pe telurile tale.” (Roy T. Bennett)
 9. ”Un tel nu este intotdeauna menit sa fie atins, deseori serveste pur si simplu ca ceva la care sa se aspire.” (Bruce Lee)
 10. ”Tinteste sus, caci stelele se ascund in tine. Viseaza profund, fiindca fiecare vis preceda telul.” (Rabindranath Tagore)
 11. ”Daca un om nu stie inspre ce port sa navigheze, niciun vant nu-i este favorabil.” (Seneca)
 12. ”Daca nu stii unde te duci, vei ajunge in alta parte.” (Yogi Berra)
 13. ”Cunoaste ceea ce vrei, munceste pentru a obtine, apoi, apreciaza ceea ce ai.” (Nora Roberts)
 14. ”Daca esti plictisit de viata, daca nu te trezesti in fiecare dimineata cu o dorinta arzatoare de a face lucruri, inseamna ca nu ai cine stie ce teluri.” (Lou Holtz)
 15. ”Oamenii nu sunt puturosi, pur si simplu au teluri impotente. Asta e. Teluri care nu ii inspira.” (Anthony Robbins)
Anunțuri publicitare