1. ”Nu imi este frica de moarte; doar ca nu vreau sa fiu acolo cand se intampla.” (Woody Allen)
 2. ”Pentru mintea bine organizata, moartea nu este decat urmatoarea mare aventura.” (J. K. Rowling)
 3. ”Frica de moarte vine din frica de viata. Un om care traieste din plin, este pregatit sa moara in orice moment.” (Mark Twain)
 4. ”Este interesant cum, moartea unei persoane iubite. Cu totii stim ca vremea noastra pe aceasta lume este limitata si ca la un moment dat noi toti vom sfarsi sub un cearsaf, fara a ne mai trezi vreodata. Totusi, este mereu surprinzator cand se intampla cuiva cunoscut noua. Este ca si cum ai urca pe scari spre dormitor, in intuneric, gandindu-te ca mai este inca o treapta mai mult decat este in realitate. Iti cade piciorul in gol si un moment de surpriza neplacuta in timp ce incerci sa-ti redresezi drumul asa cum il stiai.” (Lemony Snicket)
 5. ”Nu ma tem de moarte. Am fost mort miliarde si miliarde de ani inainte sa ma nasc si nu am suferit nici macar cel mai mic disconfort din aceasta cauza.” (Mark Twain)
 6. ”Cand oamenii nu se exprima, mor putin cate putin.” (Laurie Halse Anderson)
 7. ”Daca moartea ar insemna doar sa parasesti scena atat timp cat este nevoie sa-ti schimbi costumul si sa te intorci ca un nou personaj…. Te-ai grabi sau ai lua-o incet?” (Chuck Palahniuk)
 8. ”Moartea nu este opusul vietii, ci parte din ea.” (Haruki Murakami)
 9. ”Oamenii care traiesc profund nu se tem de moarte.” (Anais Nin)
 10. ”Nu va temeti de moarte fiindca cu cat murim mai repede, cu atat mai mult vom fi nemuritori.” (Benjamin Franklin)
 11. ”Ce este inseamna sa mori altceva decat sa stai gol in vant si sa te topesti in soare? Iar cand pamantul va va revendica membrele, atunci veti dansa cu adevarat.” (Kahlil Gibran)
 12. ”Amanarea mortii este unul dintre hobby-urile mele preferate.” (Rick Riordan)
 13. ”Nu imi este frica de moarte pentru ca nu cred in ea. Este vorba doar de coborarea dintr-o masina si intrarea intr-o alta.” (John Lennon)
 14. ”Moartea nu este cea mai mare pierdere in viata. Cea mai mare pierdere este ceea ce moare in interiorul nostru cat timp traim.” (Norman Cousins)
 15. ”Moartea merge mai repede decat vantul si niciodata nu aduce inapoi ceea ce a luat.” (Hans Christian Andersen)
Anunțuri publicitare