1. ”Chiar si in viata sociala, alte persoane nu vor avea o impresie buna pana cand nu vei inceta sa te gandesti la ce fel de impresie vor avea acestia despre tine.” (C. S. Lewis)
 2. ”Daca vrei sa afli adevarata ta opinie despre cineva, judeca impresia pe care o ai cand vezi o scrisoare de la acea persoana.” (Arthur Schopenhauer)
 3. ”O persoana care nu intelege ambele parti ale unei probleme nu se poate referi la partea pe care incearca sa o influenteze, asa ca cuvintele  sale nu vor face niciun fel de impresie.” (Daniel Willey)
 4. ”Orice impresie facuta vreodata de o persoana, de la copilarie, nou-nascut, va contribui la forma si textura imaginatiei.” (Lesley Glaister)
 5. ”Ciudat cum cineva poate intra in viata ta pentru o asa scurta perioada de timp si totusi sa lase o impresie de durata.” (Monica Murphy)
 6. ”O impresie este pentru un scriitor ceea ce un experiment este pentru un om de stiinta, cu exceptia faptului ca pentru omul de stiinta lucrarea inteligentei o precede, iar pentru scriitor vine dupa aceea.” (Marcel Proust)
 7. ”Nu este despre impresia pe care o faci, ci despre cea pe care o lasi.” (Maryln Schwartz)
 8. ”Prima ta impresie despre oameni, de obicei se dovedeste a fi cea adevarata fiindca inima ta este prima care reactioneaza.” (V. C. Andrews)
 9. ”In mare parte, vorbim ca sa impresionam. Iar uneori ne tinem gura inchisa, tot ca sa impresionam.” (Nema Al-Araby)
 10. ”Gramatica ta este o reflexie a imaginii tale. Buna sau rea, ai facut o impresie. Iar ca toate impresiile, tu ai controlul total.” (Jeffrey Gitomer)
 11. ”Primele impresii sunt asemanatoare cu imaginile unui fulger vazut noaptea pe fereastra.” (E. F. Benson)
 12. ”Oamenii au diferite impresii despre ei insisi, iar realitatea se afla undeva pe la mijloc.” (Bill Gross)
 13. ”Cheltuim bani pe care nu-i avem, pe lucruri de care nu avem nevoie, sa cream impresii care nu conteaza.” (Tim Jackson)
 14. ”Sa faci o prima impresie puternica este la fel de important ca intotdeauna, mai ales in intalnirea fata in fata.” (Joseph Abboud)
 15. ”Uneori o persoana creeaza o impresie dinamica spunand ceva, iar alteori creeaza o impresie la fel de semnificativa ramanand tacuta.” (Dalai Lama)
Anunțuri publicitare