1. ”Fericirea este un catelus cald.” (Charles M. Schulz)
 2. ”Cainii nu ma musca niciodata. Doar oamenii.” (Marilyn Monroe)
 3. ”Daca iei un caine infometat, il hranesti si il ajuti sa prospere, nu te va musca. Aceasta este diferenta principala dintre caine si om.” (Mark Twain)
 4. ”Animalele sunt prietenii mei…iar eu nu-mi mananc prietenii.” (George Bernard Shaw)
 5. ”Maretia unei natiuni si progresul moral poate fi judecat prin felul in care sunt tratate animalele.” (Mahatma Gandhi)
 6. ”Omul este cel mai nemilos animal.” (Friedrich Nietzsche)
 7. ”Unii oameni vorbesc cu animalele. Totusi nu multi asculta. Aceasta este problema.” (A. A. Milne)
 8. ”Uneori oamenii vorbesc despre cruzimea ”animalica” a oamenilor, dar este extrem de injust si jignitor fata de animale, niciun animal nu ar putea sa fie atat de crud ca omul, atat de crud intr-un mod artistic.” (Fyodor Dostoyevsky)
 9. ”Intreb oamenii de ce au capete de cerbi pe peretii lor. Acestia spun mereu ca, fiindca sunt niste animale frumoase. Cred ca mama mea este o femeie atragatoare, insa am fotografii cu ea.” (Ellen DeGeneres)
 10. ”Cainele este singurul lucru de pe pamant care te iubeste mai mult decat se iubeste pe sine.” (Josh Billings)
 11. ”Daca vrei sa testezi cosmetice, de ce sa o faci pe niste animale amarate care nu au facut nimic? Ar trebui folositi prizonieri care au fost condamnati pentru crima ori viol. Deci, in loc sa se vada daca un parfum irita ochii unui iepuras, ar trebui ca acesta sa se arunce in ochii lui Charles Manson si sa il intrebe daca doare.” (Ellen DeGeneres)
 12. ”Cainele este un gentilom. Sper sa merg in raiul lui, nu in cel al omului.” (Mark Twain)
 13. ”Pana cand nu iubesti un animal, o parte a sufletului iti ramane adormita.” (Anatole France)
 14. ”Presupunerea ca animalele nu au drepturi si iluzia ca tratamentul la care le supunem nu are vreo semnificatie morala este un exemplu de cruzime si barbarie, de-a dreptul scandalos. Compasiunea universala este singura garantie a moralitatii.” (Arthur Schopenhauer)
 15. ”Patru picioare bine, doua picioare rau.” (George Orwell)
 16. ”Daca un caine nu vine la tine dupa ce te-a privit in ochi, ar trebui sa mergi acasa si sa-ti examinezi constiinta.” (Woodrow Wilson)
 17. ”Compasiunea fata de animale este indeaproape asociata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu incredere ca acela care este crud cu animalele nu este un om bun.” (Arthur Schopenhauer)
 18. ”Daca nu ai un caine, macar unul, nu inseamna neaparat ca este ceva in neregula cu tine, dar cu siguranta este ceva in neregula cu viata ta.” (Roger Caras)
 19. ”Cu cat invat mai multe despre oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult.” (Mark Twain)
 20. ”Oricine a spus ca nu poti cumpara fericirea, a uitat de catelusi.” (Gene Hill)
Anunțuri publicitare