1. „O schimbare incredibila se intampla in viata noastra cand decidem sa luam controlul acelor lucruri peste care avem putere, in loc sa ne dorim sa avem controlul asupra lucrurilor care nu stau in puterea noastra.”  (Steve Maraboli)
 2. ”Viata este pentru a crede in ea, nu pentru a fi controlata; iar umanitatea este castigata prin continuarea jocului in fata unei anumite infrangeri.” (Ralph Ellison)
 3. ”Am pierdut controlul tuturor lucrurilor, inclusiv a locului din capul meu.” (Paula Hawkins)
 4. ”Oamenii sunt controlati mult mai usor prin viciile lor decat prin virtutile lor.” (Napoleon Bonaparte)
 5. ”Iti spui orice este nevoie pentru a pretinde ca tu detii inca controlul.” (Jodi Picoult)
 6. ”Poate ca este lumea barbatiilor, insa barbatii sunt controlati de femei.” (Ashly Lorenzana)
 7. ”Unii dintre noi invata controlul, mai mult sau mai putin accidental. Iar ceilalti trec prin tot restul vietii neintelegand cum este posibil si invinovatand nereusita noastra de a ne naste altfel.” (B. F. Skinner)
 8. ”Este haios, intr-un fel uman sa zic asa, felul in care ne convingem pe noi insine ca avem totul sub control exact in momentul cand incepem sa-l pierdem.” (William Moyers)
 9. ”Omul nu poate controla mersul evenimentelor. Poate doar sa pluteasca cu ele.” (Otto von Bismark)
 10. ”Cel care controleaza telecomanda, conduce lumea.” (Julie Garwood)
 11. ”Cea mai buna modalitate de a naviga prin viata este sa renuntam la toate controalele noastre.” (Gerald G. Jampolsky)
 12. ”Controlul nu este niciodata atins atunci cand este cautat direct; ci prin rezultatul surprinzator al abandonului.” (James Arthur Ray)
 13. ”Controlul este atat un efect cat si o cauza si ideea ca controlul este ceva ce exerciti, este un adevarat handicap catre progres.” (Steve Grand)
 14. ”Daca nu ai control asupra gurii tale, nu vei avea control nici asupra viitorului tau.” (Germany Kent)
 15. ”Cel care te hraneste, te controleaza.” (Thomas Sankara)
Anunțuri publicitare